Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
B.J. Penn : TRT je najveći problem koji nikad nisam imao! | Fight Site

B.J. Penn : TRT je najveći problem koji nikad nisam imao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.03.2014 21:12h Autor:

B.J. Penn

B.J. Penn je jedna od najvećih legendi slobodne borbe, borac koji je prošao kroz prave ratove i bio vlasnik pojasa u dvije UFC-ove kategorije. Iako je već u godinama kada tijelo više ne sluša kao prije, Penn tvrdi da nikad nije imao želju probati TRT terapiju.

Nakon što je TRT terapija zabranjena, mnogi stariji i iskusniji UFC-ovi borci došli su u probleme, budući da su koristili istu, a od tada su morali prestati. B.J. Penn nije jedan od njih. Iskusni UFC-ov borac tvrdi kako nikad u karijeri nije imao potrebu zatražiti išta slično tome.

"Mislim kako je ta zabrana najbolja stvar koja se mogla dogoditi našem sportu. Jasno je da bih ja, zbog mojih godina,  mogao biti idealan kandidat za TRT, no to me nikad nije zanimalo. Poznato je da nemam nikakvih problema s testosteronom, zapravo to je najveći problem koji nikad nisam imao", rekao je u opuštenom tonu "Prodigy".

Penn je snimio sezonu Ultimate Fightera koja se uskoro počinja emitirati te se priprema za borbu protiv suparničkog trenera Frankie Edgara, koja bi se trebala održati na finalnom eventu sezone.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI