B.J. Penn pozvao GSP-a na trilogiju, a on mu odgovorio: “Bio bi to nepotreban rizik za moje nasljeđe”

UFC 06.09.2016 15:52h Autor:

GSP vs. Penn

Lista potencijalnih protivnika Georgesa St. Pierrea je svakim danom sve duža. Posljednji koji se odlučio na prozivku nekadašnjeg kralja veltera je legendarni B.J. Penn.

“Ako se možeš spustiti u laku, znaj da sam slobodan u studenom i volio bih se boriti s tobom u New Yorku”, poručio je B.J. Penn Kanađaninu.

Na GSP-ov odgovor se nije dugo čekalo te je on u razgovoru za MMA Fighting otklonio svaku mogućnost njihovog trećeg susreta.

“Ne mogu ništa dobiti borbom protiv Penna. On je vrlo opasan i nikad ne znate. Ako trenira naporno, onda je vrlo vješt. Zapravo, mogu reći da je on jedan od najvještijih boraca s kojima sam se imao prilike boriti, no njegov je problem što se nije previše trudio oko priprema. Borili smo se već dva puta i ne vidim ništa dobro u još jednom susretu. To je nepotreban rizik za moje nasljeđe, za moju karijeru. Da je to kojim slučajem šetnja u parku onda bih na to i pristao”, izjavio je GSP.

Podsjetimo, ovaj se dvojac već borio na UFC 58 i UFC 94 priredbama i oba je puta “Rush” bio uspješniji.

Dok je datum povratka kanadskog borca i dalje misterij (najviše se spominju UFC 205 i UFC 206), Pennu bi možda bilo bolje da se koncentrira na meč kojeg će 15. listopada odraditi na Filipinima protiv opasnog Ricarda Lamasa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI