Australska teškaška senzacija vraća se već u veljači!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2017 17:16h Autor:

Tai Tuivasa

UFC je odlučio kako neće dozvoliti predugi odmor za svoju novu potencijalnu teškašku zvijezdu. Nakon impresivnog debija, Tai Tuivasa vraća se već za manje od dva mjeseca.

Ukoliko ste popratili cijeli UFC event koji je prošlog mjeseca održan u Syndeyu, nije vam mogao promaći 23-godišnji australski teškaš, Tai Tuivasa (6-0, 1-0 UFC). Taj 187 centimetara visoki i 120 kilograma teški borac je brutalnim nokautom savladao Rashada Coultera, pokupio bonus za izvedbu večeri te dokazao zašto australski MMA fanovi toliko govore o njemu.

Oduševljena je bila i sama promocija te su izjavili kako od Taia očekuju velike stvari. Tako mu nisi dali previše odmora nakon pobjede u Sydneyu, nego bi već uskoro trebao krenuti u pripremni kamp, budući da ga 11. veljače čeka novi UFC nastup. Na UFC 221 eventu u Perthu, čeka ga Cyril Asker, borac koji je odlučio prihvatiti hrabru misiju suprotstaviti se ovom momku na njegovom domaćem terenu.

Asker (9-3, 2-2 UFC) je svoj posljednji nastup imao tjedan dana nakon Tuivase, a niti njegov boravak u kineskom kavezu nije bio predug. Domaćeg borca Yaozong Hua je savladao sredinom druge runde, no u borbi nije primio nikakvu značajnu štetu te je u potpunosti spreman odraditi ovu borbu.

UFC 221 predvodi borba za titulu srednje kategorije između Roberta Whittakera i Lukea Rockholda, a ovo je druga teškaška borba potvrđena za program. Prije nekoliko dana je potvrđeno kako će se Mark Hunt boriti protiv Curtisa Blaydesa.

Objavu dijeli Tai 'BamBam' Tuivasa | FTA (@bambamtuivasa)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI