Atraktivna UFC-ova Ruskinja napokon ima novu borbu, objavila provokativni trening snimak (VIDEO)

UFC 10.06.2017 14:32h Autor:

Alexandra Albu

Prošlo je više od dvije godine otkako je Alexandra Albu debitirala u UFC-u i sada je napokon dočekan datum njenog idućeg nastupa. Automatski s tim, Albu se vratila starim navikama na društvenim mrežama.

Riječ je o bivšem fitness modelu koji se zapravo proslavio svojim snimkama s treninga. Iz tog razloga joj nije trebalo dugo da se brzo probije na MMA sceni, pa je UFC ugovor dobila nakon samo jedne profesionalne borbe. Prije toga se u mladosti bavila karateom, iz kojeg je nositeljica crnog pojasa.

Debi u promociji imala je u travnju 2015. godine u Krakowu, na eventu kojeg su predvodili Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga. Tamo je savladala Izabelu Badurek, a njeni fanovi su to s veseljem prihvatili te se radovali njenoj idućoj borbi. No, nakon toga je Albu gotovo nestala iz žiže zbivanje i do njene iduće borbe će proći dvije godine i tri mjeseca, ukoliko ne dođe do nekih komplikacija. Na UFC 214 eventu, 29. srpnja u Anaheimu, boriti će se protiv Kailin Curran.

Od same najave borbe, Albu se pojačala svoju aktivnost na društvenim mrežama, a fanovima se posebno svidio provokativni video koji vam donosimo ispod teksta.

Objavu dijeli Alexandra (@stitchalbu)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI