Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Assuncao odbio borbu s Faberom, čekati će priliku za titulu | Fight Site

Assuncao odbio borbu s Faberom, čekati će priliku za titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.10.2014 21:29h Autor:

Raphael Assuncao

Raphael Assuncao je došao do sedme pobjede u nizu, no to mu neće osigurati instantan napad na titulu prvaka. U međuvremenu se počela spominjati mogućnost borbe protiv Uriaha Fabera, no Brazilac je to odbio. Spreman je čekati svoj red za napad na titulu.

Povratak, a još više dominantan nastup, Dominicka Cruza, svidio se MMA javnosti i navijačima, no onaj kome to nije bilo drago sigurno je Raphael Assuncao. Brazilac, koji je već nakon šeste uzastopne pobjede trebao odraditi borbu za naslov prvaka, došao je i do sedme pobjede, no prilike za titulu za sada neće biti. Dominick Cruz je preuzeo njegov red i prvo on ide na TJa Dillashawa.

U međuvremenu se pojavila opcija da se Brazilac bori protiv Uriaha Fabera, jednog od najpopularnijih UFC-ovih boraca i bivšeg dvostrukog izazivača u ovoj kategoriji. Faber je Raphaela savladao 2010. godine, dok su se obojica borili u WEC-u i to u perolakoj kategoriji. No, Assuncau se ta ideja baš i ne sviđa.

"Cijenim Fabera i bila bi to sjajna borba, no u ovom trenutku me ne zanima. Radije ću sjediti, trenirati i čekati bolju priliku, npr. onu da se borim za pojas prvaka. Uriah je imao svoju priliku već više puta, sad je moj red. Ne mogu reći da ta borba ima smisla, želim revanš protiv Fabera, no u ovom trenutku, gledajući kako stoje stvari, radije ću čekati, a moj red će doći", rekao je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI