Askren spustio Whiteu radi izjave iz 2012: “Radije bih gledao kako se muhe jebu, nego njega!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.02.2019 16:27h Autor:

Ilustracija

16. travnja 2012. godine predsjednik UFC-a Dana White je na svom Twitteru ustvrdio sljedeće:

“Kada ne možete spavati, onda gledate Bena Askrena. To je najdosadniji borac u MMA povijesti. Radije bih gledao kako se muhe jebu!”

Tada White i Askren, pretpostavljate, nisu bili u dobrim odnosima. Dapače, javno su se častili preko društvenih mreža najgorim mogućim uvredama, a predsjednik UFC-a je tvrdio kako tada Bellatorov šampion nikada neće doći u Octagon.

No, za Whiteove izjave se vrlo često može reći – “reko, pa poreko”, što se može upotrijebiti i u ovom slučaju. Askren je na koncu stigao do UFC-a, a uskoro će debitirati protiv Robbieja Lawlera. Ako ste pomislili da je zaboravio podbadanja svog sadašnjeg šefa iz 2012. godine, prevarili ste se. U srijedu je objavio status na Twitteru u kojoj se prisjetio Whitovih riječi te je svom predsjedniku poručio:

“Nadam se da može ostati budan 2. ožujka.”

Ovog sjajnog velteraša u akciji nismo vidjeli još od studenog 2017. godine kada je na ONE-u 64 obranio titulu protiv Shinye Aokija. Ukupno u karijeri ima 18 pobjeda te je i dalje neporažen. Bio je prvak Bellatora i prvak ONE Championshipa u kategoriji do 77 kilograma. Da bi ga UFC oslobodio ugovora s azijskim gigantom, morali su se odreći usluga najboljeg MMA borca na svijetu Demetriousa Johnsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI