Askren kaže da se najvjerojatnije bori protiv Lawlera, ali UFC navodno ima druge planove

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2018 11:33h Autor:

Ben Askren

Novo pojačanje UFC-ove velter kategorije Ben Askren još uvijek nema protivnika za svoj Octagon debi, ali u svježem intervjuu s UFC-ovom Megan Olivi tvrdi da se izbor svodi na dva imena.

Iako je ciljao na borbu s drugim izazivačem na rang ljestvici Darrenom Tillom, bivši olimpijac sada kaže da se Till više neće boriti u njegovoj kategoriji. Umjesto “Gorile” Askren objašnjava da je meč protiv bivšeg prvaka Robbieja Lawlera ili Stephena Thompsona najvjerojatnija opcija.

“Till je saznao da dolazim u velter pa je počeo žderati i orekao,’Idem ja u srednju kategoriju.’ On je gotov s velterom”, rekao je Askren. ” Čuo je da ja dolazim i rekao, ‘Ne želim imati nikakve veze s tim.’ Stoga, ostaju još samo dvojica. Imamo Stephena Thompsona, ali karate protiv mene ne djeluje stoga ništa ni od njega. Tko zna. Vjerojatno onda Robbie Lawler. Ali nismo sigurni, ostaju dvojica. Thompson i Lawler. Saznat ćemo.”

No, suprotno Askrenovoj priči Chris Taylor s BJPenn.com javlja da UFC zapravo planira borbu Askrena i Tilla negdje početkom 2019.  iako nikakav ugovor još nije potpisan.

Taylor je također potvrdio priču koja kruži još od ljeta- da će se Lawler i Thompson međusobno obračunati 19. siječnja na premijernoj priredbi UFC-a na ESPN mreži.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI