Askren ima svoju teoriju zašto je Masvidal napao Edwardsa

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.03.2019 10:17h Autor:

Ben Askren

Ben Askren ima svoju teoriju zašto je Jorge Masvidal napao Leona Edwardsa nakon što su obojica slavili u svojim mečevima na Fight Night priredbi u Londonu. Novopridošli član elitne promocije je i sam bio dio šoa kao UFC promotor, s obzirom da je čitav “fight week” proveo u Londonu promovirajući nadolazeći event.

On se nadao meču protiv Darrena Till, kojeg je čitav tjedan prozivao. No, s obzirom da je “Gorilla” izgubio prekidom od Masvidala, bivši Bellatorov prvak nema ništa protiv niti da se okuša protiv “Gamebreda”.

Čim je Masvidal strašnim lijevim krošeom zalijepio borca iz Liverpoola na pod, Askren je brže bolje pohitao na društvene mreže kako bi iskomentirao prekid. Ali i činjenicu da se meč protiv Tilla sada neće dogoditi.

“Malo je ovo sve tužno oko Tilla. Ta borba bi bila jako zabavna”, napisao je Askren.

Nešto kasnije, kada je procurila informacija da su se Masvidal i Edwards potukli u “backstageu” O2 Arene, Askren je ponovno objavio “tvit”.

“Masvidal je upravo započeo makljažu u ‘backstageu’ dvorane s Leonom Edwardsom, samo kako se ne bi morao boriti protiv mene u sljedećem meču”, napisao je Askren.

Podsjećamo, kako je ovaj sjajni hrvač nedavno debitirao u UFC-u u meču protiv bivšeg prvaka Robbieja Lawlera. Unatoč kontroverznom kraju, Amerikanac je ubilježio prvu pobjedu te je i dalje ostao neporažen u profesionalnoj karijeri. Trenutačno je u kampanji za idući dvoboj, no ne zna se s kim bi trebao ukrstiti šake.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI