Askren i White uopće nemaju iste planove, ‘Funky’ otkrio koga želi za protivnika: ‘Iskreno, ja se uopće nisam ni htio boriti protiv Lawlera…’

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2019 17:11h Autor:

Ben Askren

“Moramo dogovoriti revanš te borbe, to je jedino pošteno”, komentirao je Dana White u analizi kontroverznog završetka koji smo gledali u okršaju Bena Askrena i Robbieja Lawlera na UFC 235 priredbi.

Predsjednik UFC-a, Lawler i brojni fanovi smatraju kako je sudac pogriješio kod prekida borbe budući da je ‘Ruthless’ prema prikazanom bio pri svijesti kod Askrenovog gušenja. Stoga i postoji ovo lobiranje za novi susret elitnih velteraša.

No, problem je što neporaženi ‘Funky’ ne dijeli njihove planove o revanšu…

“Preskočit ću to. Vjerujem kako ćemo o tome morati razgovarati. No, ono što ja sada želim je pobjednik borbe između Tilla i Masvidala. Mislim da to ima puno više smisla s obzirom na to u kojem se smjeru kreće ova kategorija. Iskreno, ja se uopće nisam ni htio boriti protiv Robbieja, već sam samo rekao ‘DA’ na njihovu prvu ponudu”, iznio je Askren svoje mišljenje pred okupljenim novinarima u Las Vegasu.

Inače, Benu je ovo bila 19 pobjeda u 20 nastupa (1 no contest), a borba koju će posebno pratiti održava se 16. ožujka u londonskoj O2 Areni. Tada, naime, u glavnom meču večeri nastupaju Till i Masvidal.

 

View this post on Instagram

 

Squad!

A post shared by Ben Askren (@benaskren) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI