Artem Lobov: Zaslužujem dobiti otkaz iz UFC-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2017 22:52h Autor:

Artem Lobov

Nakon što je doživio poraz od Andrea Filija, čime je ponovno došao u negativni profesionalni skor, Artem Lobov mogao bi dobiti otkaz iz UFC-a. On sam smatra kako bi to bilo pošteno.

Lobov (13-14-2, 2-4 UFC) je u toj borbi doživio drugi poraz u nizu, a na kraju je bio vrlo ljut sam na sebe što je do toga došlo. Vjerojatno i on shvaća kako bi, gledajući na svoje reference, do UFC-a teško došao da nije prijateljstva s Conorom McGregorom, a posebno da ne bi došao do prilike da predvodi jedan event, kao što se dogodilo ove godine u Nashvilleu, kada je bolji od njega bio Cub Swanson. No, možda je njegovoj UFC avanturi došao kraj.

“Izgubio sam od Andrea Filija, prema kojem ne želim pokazati ovim putem nepoštovanje te imam dva poraza u nizu. Realno, posljednji poraz nije od nekog od boljih boraca i mislim kako bi drugi borci u mojoj situaciji dobili otkaz. Ukoliko netko ne zaslužuje biti u UFC-u, ja sam bio prvi koji bi takvima to rekao, tako da sada realno mogu i za sebe reći da ne zaslužujem UFC ugovor. Pošteno bi bilo da dobijem otkaz”, rekao je Lobov.

Lobov je ranije spominjao kako bi volio početi baviti se boksom, no to nije jedina opcija. Zapravo, postoji nešto i kod UFC-a što mu ne odgovara i zbog čega mu ne bi bilo toliko žao da ode iz promocije.

“Nije samo boks ono što me zanima, tu je i kickboxing kojeg isto držim kao opciju. Zna se moje mišljenje o UFC-u, no ja se želim boriti što češće. Ova situacija s dvije borbe godišnje nije za mene. Želim nastupati često, jer tako najbolje napredujem. Mislim da imam vještine koje su potrebne da bih se borio protiv najboljih. Da nije tako, ne bih se niti trudio biti UFC borac. Na sparinzima razbijam borce svjetske klase, no to nažalost nisam uspio prezentirati u UFC-u”, dodao je.

Vjerojatno kako će fanovima izuzetno nedostajati, ukoliko UFC odluči kako on više nema potrebne reference da bude njihov borac. Ili ipak ne?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI