Artem Lobov spreman za što skoriji povratak, odabrao novog protivnika

UFC 02.05.2017 23:29h Autor:

Artem Lobov

Nakon pet odrađenih rundi i poraza od Cuba Swansona, Artem Lobov se obratio javnosti uz želju za što skorijim nastupom, a odabrao si je i protivnika. Vidjet ćemo hoće li UFC ponovno ispuniti njegovu želju.

Lobov je za svog prošlog protivnika zatražio Cuba Swansona ili Doo Ho Choi, motiviran sjajnog borbom koji su njih dvojica odradili krajem prošle godine. Ta je borba na kraju i proglašena najboljom borbom prošle godine na MMA Awardsima, a Swanson je svoj prvi nastup nakon toga imao prošlog mjeseca, kada je nakon pet rundi borbe savladao Lobova.

Choi od tada nije imao borba te još uvijek nema ništa dogovoreno. Ipak, Lobov ima jako dobru ideju, budući da tvrdi kako je iz pet rundi protiv Swansona izašao bez ozljede. Zanimljivo, za razliku od pobjednika iste borbe, koji je slomio ruku te će morati neko vrijeme pauzirati.

“Zašto se sada ne bih borio protiv Choia. On je jedan od dvojice koju sam prvo prozvao, tražio sam njega ili Cuba. A sada obojica imamo poraz od Cuba, obojica smo otišli do odluke i obojica smo zaradili bonus za borbu večeri. Borba u svakom slučaju ima smisla”, napisao je na društvenim mrežama irsko-ruski borac.

Lobov je u UFC-a ostvario dvije pobjede i tri poraza, što njegov profesionalni skor čini 13-13. Za razliku od njega, Choi je 14-2, dok je prve tri UFC borbe, prije susreta sa Swansonom, riješio nokautima za koje mu je ukupno trebalo manje od pet minuta. Možda bi bilo zanimljivo vidjeti može li on nokautirati čvrstog Artema.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI