Artem Lobov puca na Top 15: Zanimaju me borbe protiv Bektića, Swansona ili Choia

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.01.2017 18:58h Autor:

Artem Lobov

Nakon dvije pobjede za redom u UFC-ovom oktogonu, Artem Lobov smatra kako je spreman za protivnike iz Top 15 UFC-ove perolake divizije, odnosno poželio je susresti se protiv sudionika ponajbolje borbe prošle godine.

Unatoč tome što je savladao Chrisa Avilu i Teruta Ishiharu, Artem Lobov je i dalje borac s uvjerljivo najlošijim profesionalnim skorom (13-12, 2-2 u UFC-u) u cijeloj promociji. No, to njemu ne predstavlja problem pri izražavanju ambicija. Najbolji prijatelj Conora McGregora zna što želi i nije mu to problem otvoreno zatražiti. Bacio je oko na Fight Night u Londonu, a ima i želju za protivnike.

“U potpunosti prepuštam UFC-u da odabere mog idućeg protivnika. Sean Shelby je matchmaker koji je jako dobar u svom poslu i zahvalan sam mu na prošloj borbu, to sam mu i otvoreno rekao. Znam da će me staviti u neku uzbudljivu borbu, iako sam spreman na svakoga. Htio sam Mirsada Bektića, no on je ugovoren za UFC 209, pa trenutno to neće biti on”, rekao je.

Lobov ipak ne gleda izvan Top 15 poretka, pa tako ima i druge dvije opcije za najpoželjnije protivnike u idućoj borbi. Hrabrost i ambicije mu se nikako ne mogu poreći, iako je svima jasno zašto se ovaj borac uopće nalazi u najboljoj svjetskoj promociji.

“Cub Swanson ili Doo Ho-Choi bi bio sjajan protivnik. Njihova međusobna borba bila je odlična i mislim kako bih odradio dobru borbu protiv bilo kojeg od njih dvojice. Posebno protiv Cuba i mislim kako bi to bila sjajna borba za London. Mislim da bi to fanovi htjeli gledati, ali ne bi imali ništa protiv borbe s Choiem.”

Nekako smo ipak mišljenja da Swanson i Choi malo ambicioznije gledaju prema izboru idućeg protivnika, no tko zna, UFC je ekipi iz SBG-a ispunjavao svakakve želje, pa možda i Artema vidimo protiv nekoga od njegovih želja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI