Artem Lobov napao i Johnsona: Tvoj novi nadimak je Moćni štakor!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2017 20:26h Autor:

Artem Lobov

Malo nakon što je preko Twittera odlučio prozvati Josea Alda, Artem Lobov je odlučio kako ima nešto i za poručiti prvaku muha kategorije, Demetriousu Johnsonu.

Lobov je odlučio prokomentirati trenutnu situaciju unutar trokuta Demetrious Johnson – UFC – TJ Dillashaw, odnosno nije mu baš najbolje leglo ponašanje prvaka muha kategorije, koji je odlučio otvoreno napasti svog poslodavca, najbolju svjetsku MMA promociju.

“Možeš imati velikih postignuća koliko god hoćeš, no ako sereš po ljudima koji su te stvorili, ti si ništa drugo nego štakor i to do kraja svog života. Tvoj novi nadimak je Moćni štakor, a ne Moćni miš”, napisao je član SBG tima i trening partner Conora McGregora na Twitteru.

Ovo se ne može smatrati prozivanjem, budući da Lobov i Johnson nastupaju u dvije kategorije razlike (iako nikada ne možemo biti sigurni s Artemom), nego se jednostavno može komentirati kako je Lobov (13-13, 2-3 UFC) odlučio komentirati nešto gdje je uistinu rijetko tko željan čuti njegovo mišljenje. No, kraj ovakvog skora, dok ti je najbolji prijatelje trenutno daleko od UFC-a, nekako u medije mora doći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI