Artem Lobov angažiran od ruske tajne službe, Conor ga nahvalio (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.12.2017 10:21h Autor:

Screenshot

UFC-ov borac Artem Lobov je angažiran od strane ruske države kako bi pomogao u treniranju njihovih specijalnih agenata Ruske tajne službe – FSO (nasljednica KGB-a op.a). Trening se održao u Kremlju, a informaciju je otkrio portal RT.com.

Zadatak FSO-a je štićenje visokih dužnosnika ruske države, uključujući naravno i predsjednika Vladimira Putina. Prilog otkriva kako je Lobov svoj “seminar” održao u srcu Kremlja u tajnoj trening bazi. Nakon odrađenog posla Lobov je izjavio da se radi o ispunjenju snova za njega.

“Bio sam apsolutno počašćen što sam pozvan u Kremlj. Ovo je bio moj san od kada sam bio maleno dijete. Ali naravno nisam sanjao da će me pozvati kako bih trenirao specijalne jedinice. Tako da sam bio vrlo uzbuđen i uživao sam u svakoj sekundi”, otkriva Lobov koji je u izjavi rekao i da planira povratak u Octagon 17. ožujka na UFC-u u Londonu.

Uspjehom svog klupskog kolege i svog vjernog sparing partnera se pohvalio i Conor McGregor objavom na svom Instagramu.

“Toliko sam ponosan na svog brata Artema Lobova. Unutar slavnog Kremlja je prezentirao i podučavao naše trening metode ruskim agentima, angažiran od ruskog predsjednika Vladimira Putina. Jednog dana, vrlo skoro, ću i ja posjetiti Rusiju i možda se i natjecati ispred svojih ruskih fanova, pored svog brata Artema. Hvala svim mojim ruskim navijačima koji su prepoznali težak rad i koji nas podupiru čitavim putem”, stoji u Instagram poruci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI