Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Arona ne želi u kavez protiv Wanderleija | Fight Site

Arona ne želi u kavez protiv Wanderleija

UFC 29.05.2012 08:05h Autor:

Ricardo Arona

Dana White još uvijek traži tko bi se mogao boriti protiv Wanderleija Silve, a najozbiljnije kao njegov protivnik kotirao je Ricardo Arona, no on je takvu mogućnost ipak odbacio.

Vitor Belfort otpao je s fight carda priredbe u Brazilu nakon što je slomio ruku, a zasad se još uvijek ne znam tko bi mogao uskočiti kao njegova zamjena i suprotstaviti se Wanderleiju Silvi u Belo Horizonteu.

Mnogi su vjerovali da bi upravo Arona mogao uskočiti kao zamjena i nastupiti za malo manje od mjesec dana, ali bivša Prideova zvijezda o tome niti ne razmišlja kao o opciji.

“Bila bi to dobra borba, ali ne sada jer nisam pripremljen. Meni je najbitnije biti 100% spreman, loše je kada to nije slučaj. Ne mogu u tako kratko vrijeme se potpuno pripremiti. Često dobivam pozive za mečeve u Brazilu, ali iz inozemstva nema ničega. Sada sam fokusiran na jedan svoj projekt koji želim dovršiti i onda se mogu posvetiti treniranju”, rekao je Arona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI