Arnold Schwarzenegger: Conor McGregor je jedan od najvećih sportaša svih vremena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2015 16:49h Autor:

Conor McGregor

"Holivudski teškaš" Arnold Schwarzenegger je nedavno komentirao pojavu UFC zvijezde Conora McGregora promoviravši svoj sljedeći film. Nevjerojatno je da je Irca nazvao jednim od najvećih sportaša svih vremena. Dvojac se poznaje od ranije, a "Arnie" je veliki UFC fan. I nakon njegove posljednje pobjede mu je čestitao te ga je prozvao McGregornator.

"Posjeduje pravu kombinaciju fizičkih i mentalnih sposobnosti, a uz to i sjajan talent. Ako imate te elemente i oni su dobro povezani u cjelinu te vjerujete u sebe 100 posto, onda ćete pobjeđivati. Morate nešto željeti, vjerovati u to i to će te na kraju i postići. To tako ide. Zato je on sjajan sportaš", izjavio je Schwarzenegger.

Austrijanac koji je bio i guverner u SAD-u priznaje da ga McGregor podsjeća na sebe u mladim danima.

"Simpatičan je i za družiti se ovako te je vrlo dobar u raznim improvizacijama. Zato me podsjeća na način na koji sam se ja razvijao u bodybuildingu. Prepoznat će vas i zamijetiti samo ukoliko radite nevjerojatne stvari. On to i čini i upravo zato je postigao takav uspjeh. Sjajan je borac, a uz to ima i osobnosti. Sada je postao i čovjek koji prodaje najviše ulaznica", zaključuje.

Conora bi za nekoliko dana trebali gledati u lovu na UFC pojas protiv Josea Alda. Schwarzeneggera bi također trebali uskoro pratiti – ali u novom filmu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI