Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Arlovski: Sram me, moja borba je bila veliki poraz za fanove | Fight Site

Arlovski: Sram me, moja borba je bila veliki poraz za fanove

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2014 22:55h Autor:

Andrei Arlovski

Andrei Arlovski se pobjedom vratio u UFC, i to nakon šest godina, no nitko nije bio zadovoljan borbom, kao i njegovim nastupom. To je priznao i on sam te se ispričao fanovima za svoj nastup i obećao da će već u idućoj borbi bit bolji.

Andrei Arlovski nije nastupio onako kako se od njega očekivalo. Došao je u Vancouver kao velika zvijezda, fanovi su ga glasno pozdravili, a on im se nije odužio nastupom kakav bi se očekivao od bivšeg prvaka u teškoj kategoriji.

"Osjećam se jako loše", rekao je 'Pit Bull' na konferenciji za medije u Vancouveru, dodavši: "Dobro da Dana White nije ovdje, jer me je užasno sram. Čovjek mi je dao priliku da se vratim, primljen sam nazad kao kralj, a ja onda odradio ovako lošu borbu. Još jednom se svima ispričavam."

Osim što je borba bila loša, po nekima je i odluka bila kontroverzna, no i White se složio s odlukom sudaca. Istina je da je Schaub u trećoj rundi bio dominantan i na kraju napravio više šteta, no u prve dvije runde Arlovski je ipak bio za nijansu bolji te po UFC-ovim pravilima pobjeda je čista.

Arlovski je nakon borbe bio ljut i zbog mišljena da je možda doživio poraz. "Da, bio sam strašno ljut jer sam bio loš, i da sam poražen, ne bih imao nikakvog prigovora. Moj je cilj bio biti dominantan i završiti ovu borbu nokautom, no nisam došao blizu tome. Obećavam da će idući puta već biti bolje. Nije se bilo lako vratiti, srce mi je jako udaralo, bio sam strašno nervozan, ovo je najbolja organizacija svijeta, no nadao sam se to pretočiti u dobar nastup, no nisam uspio", rekao je.

Na kraju je dodao: "U ovoj borbi, poraz su zapravo doživjeli fanovi."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI