Arlovski se zahvaljuje Dani Whiteu što nije otkazao UFC 232, ne razumije zašto se borci žale

UFC 29.12.2018 20:59h Autor:

Andrei Arlovski

UFC je stvorio razne probleme i komplikacije borcima koji nastupaju na UFC-u 232 kada su kompletnu priredbu preko noći preselili iz Las Vegasa u Los Angeles. Razlog preseljenja je Jon Jones kojem zbog pozitivnog doping testa komisija u Nevadi nije htjela izdati licencu za borbu s Alexanderom Gustafssonom koja predvodi UFC- ov posljednji ovogodišnji PPV event.

I dok su mnogi borci negodovali zbog neplanirane promjene lokacije u zadnji čas, Andrei Arlovski koji se na uvodnom programu bori protiv Walta Harrisa zapravo je sretan što UFC nije otkazao event te će zaraditi svoj honorar.

“Ja sam apsolutno sretan”, rekao je Arlovski za MMA Junkie. “Prije svega sretan sam što nisu otkazali event. Iako su ga preselili u L.A., na kraju krajeva, svi se mi borimo za novac, stoga sam sretan. Hvala ti Dana White, hvala vama što ste došli. Imat ćemo odličan šou u subotu.”

Arlovski je svjestan da u ovoj situaciji naviše ispaštaju fanovi koji su borbu trebali gledati uživo u Las Vegasu, ali tvrdi da bi borcima s druge strane trebalo biti svejedno gdje se bore dokle god su plaćeni za nastup.

“Razumijem da je to loše za fanove, ali ne znam zašto borci cmizdre. Mislim, pa definitivno je bolje da zarade neku lovu nego da je cijeli program otkazan, a ionako nikada ne znate kada ćete se boriti. Stoga, ja sam sretan.”

“Naravno da bi bilo bolje boriti se u Vegasu jer mnogo je ljudi kupilo karte da dođu i podrže nas i ne mogu svi zamijeniti karte i doći u L.A. Ali slušajte, kao što sam rekao, morate biti sebični i morate se boriti i morate zaraditi novac. Ja sam odgovorna osoba. Imam obitelj, stoga moram platiti račune. Bolje je boriti se, nego ne boriti se”, zaključio je bivši prvak teške kategorije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI