Arlovski se pravda: Bio sam s Jonesom, ali sam otišao u svom smjeru (VIDEO)

UFC 28.04.2015 10:09h Autor:

Jones i Arlovski

Andrei Arlovski i Jon Jones su klupski kolege iz tima Grega Jacksona u Albuequerqueu (New Mexico). Zanimljivo, i Arlovski je proteklog vikenda sudjelovao u automobilskoj nesreći pa su oni koji površno prate zbivanja oko najnovijeg Jonesovog skandala pogrešno zaključili da su dva incidenta povezana.

Kako bi se opravdao, ali i zamolio za razumijevanje prema njegovom kolegi, Bjelorus je snimio kratki video blog u kojem se najprije zahvalio fanovima na brzi. No, jasno je naglasio kako treba odvojiti dvije automobilske nesreće jer jedna s drugom nemaju veze. Doduše obojica su se zajedno zabavljali i gledali UFC, no otišli su u suprotnim smjerovima.

"Da, bio sam te večeri u subotu s Jonesom. Gledali smo svi zajedno UFC. Ali ja sam otišao kada je peta runda završila. Ne budite prestrogi prema njemu, ne osuđujte ga. Trebamo tek saznati što se dogodilo u subotu navečer. Njegovi odvjetnici će dati više informacija. Žao mi je zbog svega što se dogodilo. On je velik radnik, žao mi je njega, žao mi je i tih ljudi koji su bili u drugom autu. No, nemote ga suditi, molim vas", poručio je "Pitbull".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI