Arlovski: Protiv Schauba nisam pokazao ni približno koliko mogu

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.09.2014 21:23h Autor:

Andrei Arlovski

Unatoč lošoj izvedbi u povratničkoj borbi, Andrei Arlovski dobio je priliku da nakon toga nastupi kao "headliner" Fight Nighta u Brazilu. S druge strane bit će Antonio Big Foot Silva, a Bjelorus se želi osvetiti za poraz koji je doživio od Brazilca, prije četiri godine.

Borba Andreia Arlovskog i Brendana Schauba bila je vrlo loša, a Dana White je izjavio kako nijedan borac nije zaslužio pobjedu te da su najviše 'poraženi' bili gledatelji. "Slažem se s Danom, to sigurno nije bio jedan od mojih boljih nastupa, no isto tako mislim da borba nije bila toliko loša. Imao sam kontrolu kroz sve tri runde, a možete pogledati i Schaubovo lice. Izgledao je kao da ga je udario vlak. Ali naravno, potpuno se slažem da je to bilo daleko od onoga što ja mogu", rekao je bivši UFC prvak

Ovo će biti revanš, u kojem će Arlovski imati pravo osvetiti poraz iz Strikeforcea. "Prije četiri godine, Big Foot mi je dobrano razbio dupe i sretan sam zbog prilike koju mi je UFC pružio, da se ponovno borim protiv njega. Jako sam uzbuđen zbog toga", objasnio je, a onda dodao nešto o tome što je borba u Brazilu:

"Publika je publika. Uostalom, ja osobno znam barem šest ljudi iz Brazila koji će navijati za mene. To su policajci iz Sao Paula s kojima sam trenirao prije par tjedana, kako sam bio na turneji kojom smo promovirali event. No, nadam se da će ih ipak biti malo više. Ukoliko itko iz publike bude vikao moje ime, borit ću se i za tu osobu."

Naravno, cilj je pobjeda, no i još nešto. "Ono što ja moram je pružiti dobru borbu, odnosno zanimljivu borbu. On je u svakom slučaju opasan protivnik i težak protivnik i bit će to pravi ispit za mene. No, idemo se pokazati kako najbolje znamo", rekao je na kraju posljednji Europljanin koji je nosio UFC pojas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI