Arlovski moli Whitea da dovede Fedora kako bi ga mogao razbiti!(VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2015 15:24h Autor:

Andrei Arlovski

Kako je ovih dana objavljeno najjača svjetska MMA promocija dogovara za UFC 191 borbu između Andreia Arlovskog i Franka Mira, ali Arlovski ima jednu zanimljivu želju jer je gladan osvete.

Od kad je objavljeno da se Fedor Emelianenko vraća MMA borbama gotovo svakodnevno se nagađa gdje bi se i protiv koga bi se mogao boriti. Javljaju se i borci koji bi mu se željeli naći na suprotnoj strani, a posljednji među njima je Andrei Arlovski.

"Volio bih se boriti protiv Fedora. Volio bih revanš, ali sve ovisi o UFC-u. Ako Dana White potpiše ugovor s Fedorom to će biti sjajno.", izjavio je bivši UFC prvak Andrei Arlovski.

Arlovski i Fedor već su se jednom borili. Bilo je to 2009. i Arlovski je vjerojatno dominirao tijekom prve runde. No, onda je bacio jedno nekarakteristično leteće koljeno što je Emelianenko spremno dočekao te desnicom nokautirao i uspavao Arlovskog.

"Hoću ga razvaliti. Neću ponovo baciti to glupo leteće koljeno. Bio bi to potpuno drukčiji meč. Zašto sam išao s tim glupim letećim koljenom? Još uvijek to ne mogu shvatiti i nemam pravi odgovor na to. Kad vidim sljedeći put Danu Whitea molit ću ga da potpiše Fedora samo da dobijem revanš. Molim te Dana."

No, prije toga ostaje pitanje oko meča s Frankom Mirom.

"Obojica smo u pobjedničkom nizu. U svakom slučaju težak je protivnik i volio bih da se ta borba s Mirom dogovori. Ima snagu u rukama i crni jiu jitsu pojas. S njim nema šale. Ako ću se boriti s Mirom onda moram biti potpuno spreman. U parteru je kralj. Puno je bolji od mene. U tome nema nikakve sumnje."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI