Arlovski misli da je Ngannou pomalo bahat

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2017 12:08h Autor:

Andrei Arlovski/ Photo: Igor Mićić

Andrei Arlovski je svjestan da ga ovog vikenda u Denveru čeka izuzetno teška borba. Francis Ngannou se munjevito probio UFC-ovom teškaškom divizijom te je nakon samo četiri nastupa u promociji dospio u top deset poredak. No iako je Arlovski u silaznoj putanji, izgubivši tri borbe za redom, francusko-kamerunski razarač se još nije suočio s borcem njegovog kalibra i bivšem UFC-ovom prvaku djeluje čak pomalo bahato.

“Osim što je ogroman i snažan…ja mislim da je malo bahat….Njegovi komentari, način na koji priča, to je moje osobno mišljenje. Možda sam u krivu”, rekao je Arovski novinarima nakon otvorenog treninga u Denveru.

Ngannou se krajem 2015. UFC-ovoj publici predstavio brutalnim nokautom, a u  prošloj godini je nanizao tri pobjede, završivši Anthoyja Hamiltona kimurom u posljednjem nastupu. Ipak, Arlovski vjeruje u svoje pripreme s Jackson-Winkeljohn timom u Albuquerqueu, a u slaganju taktike mu je pomogao i Jon Jones.

“Slušajte, u današnjem UFC-u svaki top 15,20 teškaš je opasan. Ngannou je jedan od njih i ovo će definitivno biti jako opasna i teška borba za mene. Ali imao sam odličan trening kamp, sparing partnere, trenere i spreman sam…Naravno proučio sam njegov stil i gledao u kojim segmentima je najjači. Plus, moj trening partner, Jon Jones, mi je pomogao proučiti ga i dao mi neke savjete.”

UFC on Fox 23 se održava u noći sa subote na nedjelju u Denveru. U glavnoj borbi večeri obračunat će se Julianna Penna i Valentina Ševčenko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI