Arlovski je htio uskočiti umjesto Miočića u Dublinu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2015 09:56h Autor:

Andrei Arlovski

Stipe Miočić bit će idući protivnik Andreija Arlovskog, 2. siječnja na UFC 195 priredbi u Las Vegasu. Miočić je trebao nastupiti ove subote u Dublinu protiv Bena Rothwella, ali je zbog ozljede morao otkazati meč.

No, Arlovski je otkrio u razgovoru za MMAJunkie da su ga zvali iz UFC-a i nudili mu da uskoči umjesto Miočića u Dublinu i on je zamalo prihvatio borbu.

"Zapravo je UFC kontaktirao moj menađment i ja sam htio prihvatiti borbu, ali moji treneri i menađeri su rekli 'Slušaj, moramo malo usporiti, moramo pričekati, možda to nije najbolja ideja.' Moram se složiti s njima jer sada je situacija još bolja i borit ću se s Miočićem 2. siječnja, što je sjajno", rekao je Arlovski.

Arlovski već ima pobjedu nokautom nad Rothwellom iz 2008. godine i ponovna borba mu ne bi puno značila, ali Arlovskom je i dalje žao što je Rothwell u cijeloj priči izvisio.

"Stvarno mi je žao što je Benu Rothwellu otkazana borba. Siguran sam da je naporno trenirao, on je dobar
čovjek, ali ovo je posao, ništa osobno. Ako je UFC odlučio meni dati borbu s Miočićem, ja sam za", zaključio je "The Pit Bull".

Meč između Arlovskog i Miočića mogao bi odlučivati tko će biti idući izazivač, no tu su još i Overeem i Dos Santos, nažalost, čini se da je Rothwell, koji je tražio borbu s Arlovskim 2. siječnja, ovog puta izvisio i njegov put prema vrhu divizije morat će se otegnuti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI