Arlovski: Browne i ja smo prijatelji, no ne znam hoćemo li biti i nakon meča

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.05.2015 01:01h Autor:

Andrei Arlovski i Travis Browne

Andrei Arlovski i Travis Browne bivši su timski kolege te prijatelji, a sada ih je poslodavac upario u međusobnoj borbi, koja je na rasporedu ovu subotu, na UFC 187 eventu.

Njih dvojica su zajedno trenirali kod Grega Jacksona i Mikea Winkheljonha, no Browne je u međuvremenu napustio taj kamp te otišao kod Edmunda Tarverdyana. Niti jedan borac nije želio ovu borbu, no obojica su se, kad je bila ponuđena, prihvatili.

"Travis je moj prijatelj. Trenirali smo zajedno, izlazili smo zajedno, a i živio sam jedno vrijeme kod njega.Oko dvije godine bili smo timski kolege i viđali se svaki dan. On je bio, i još uvijek je, moj prijatelj. No, nisam siguran hoćemo li biti prijatelji i nakon 23. svibnja", prokomentirao je Andrei Arlovski međusobne odnose njega i Travisa Brownea.

"Teško je nastupiti protiv njega, ja tu borbu nisam želio, no sve je to posao, ništa osobno. Čak i kad smo se počeli družiti, rekao sam mu da ćemo se možda jednog dana boriti. I taj dan je došao", nastavio je.

Arlovski je zapravo su svom možda i posljednjem pokušaju napada na vrh, pa je za kraj prokomentirao i to, odnosno koliko se šanse da se još jednom "okiti UFC-ovim zlatom". Rekao je:

"Imam osjećaj da su, iako mi je 36 godina, moje najbolje borbe tek ispred mene, a jedna od tih je možda upravo ova iduća. Ne želim razmišljati o pojasu prvaka, prvo slijedi ova s Travisom i samo o njoj razmišljam."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI