Antonio Silva i Arlovski predvode UFC Fight Night u Brazilu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.07.2014 09:52h Autor:

Bigfoot vs Arlovski

Antonio "Bigfoot" Silva proteklih je dana izrazio želju da bude sudionik UFC Fight Nighta koji će se 13. rujna održati u Brazilu. Želja mu se na kraju i ostvarila te će ući u oktogon u prijestolnici Brazila, a protivnik će mu biti Andrei Arlovski.

Antonio Silva je ispunio svoju želju. Doduše, protivnik mu neće biti Josh Barnett kako je priželjkivao već bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Andrei Arlovski. Ovaj se dvojac već sučelio u svibnju 2010., ali tada je to bilo pod okriljem Strikeforcea. Bigfoot je tada slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Antonio Silva je još uvijek pod suspenzijom radi dopinga, ali ona će isteći nekoliko dana prije ovog događaja u koji će Brazilac ući s omjerom od 18 pobjeda i 5 poraza. Njegov protivnik, 35-godišnji Arlovski (22-10), nakon šest godina vratio se u UFC. Povratničku borbu odradio je protiv Berndana Schauba sredinom lipnja te je slavio podijeljenom odlukom sudaca.

Silva je već ranije najavio da će nakon prvog sljedećeg meča otići na operaciju kako bi otklonio tumor žlijezde hipofize.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI