Antonina Shevchenko na ruskom UFC Fight Nightu

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2019 19:16h Autor:

Antonina Shevchenko

Starija od sestara Shevchenko, “La Pantera” Antonina, trebala bi svoju drugu UFC borbu odraditi u St. Petersburgu. Na priredbi koju UFC organizira u travnju, trebala bi je čekati bivša izazivačica i najiskusnija borkinja u promociji, Roxane Modafferi.

34-godišnja Antonina (7-0, 1-0 UFC) do UFC ugovora došla je ljetos putem “Contender Seriesa”, da bi u studenom uspješno debitirala u UFC-u, pobjedom nad Ji Yeon Kim. Potvrdila je time kvalitetu i UFC nema namjeru okolišati prije nego joj daju pravi ispit. Za tako nešto namjeravaju je odvesti u Rusiju, odnosno u St. Petersburg, gdje se 20. travnja održava priredba iz Fight Night serije.

Nju bi tamo trebala čekati Roxane Modafferi (22-15, 1-3 UFC), najiskusnija borkinja na UFC rosteru i jedna od najiskusnijih MMA borkinja uopće. U pitanju je djevojka koja se borila za prvu UFC titulu muha kategorije, kada je poražena od Nicco Montano. Nakon toga je savladala Barb Honchak, da bi u svojoj posljednjoj borbi bila poražena od Sijare Eubanks. Iako je iskusna i zanimljiva borkinja, već je dugo u ovom sportu i svakim novim porazom mogao bi joj biti ugrožen nastavak UFC karijere. No, za Shevchenko, koja još uvijek nema pravog MMA iskustva na visokoj razini, trebala bi biti jako dobar ispit zrelosti i spremnosti za više ciljeve.

Event u St. Petersburgu ipak neće biti održan na spektakularnom Krestojvskij stadionu, kai što se prvobitno spominjalo, nego će program ugostiti Yubileyni dvorana, koja prima oko 8000 gledatelja. Iako još uvijek nije službeno najavljeno, program bi trebala predvodi međusobna borba Alistaira Overeema i Alexandra Volkova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI