Anthony Smith želi Jonesa bilo kada i bilo gdje

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2019 14:17h Autor:

Anthony Smith

Anthony Smith nema namjeru čekati da se rasplete situacija oko potencijalne treće borbe Jona Jonesa i Daniela Cormiera. On je spreman napasti prvaka bilo kada i bilo gdje.

Smith je borac na trećem mjestu ljestvice izazivača poluteške kategorije te bi prema tome trebao imati priliku napasti titulu prvaka, ukoliko se u polutešku kategoriju ne vrati Daniel Cormier. Ipak, nedavno se pojavila informacija kako Smith želi Jonesa u srpnju, na što je Jones reagirao kako ima posla za odraditi prije toga.

Ipak, sada je putem Twittera došlo do rasprave u kojoj je Smith rekao kako tako nešto nije istina te kako se spreman boriti protiv Jonesa čim UFC odluči da će biti tako.

“Mislio sam da ono sa srpnjem zvuči šaljivo. Vjerujem da to Jone možemo staviti sa strane. Obojica znamo kako meni treba samo datum i lokacija. Kaži gdje i kada, ja ću biti tamo”, napisao je Smith.

Mnogi smatraju kako je Smithovo treće mjesto ljestvice nerealan plasman, budući da je do njega došao preko dvije pobjede nad veteranima daleko od najboljih dana te pobjedom nad Volkanom Oezdemirom, u borbi koju je nakon dvije runde uvjerljivo gubio. No, možda upravo zbog toga želi što prije iskoristiti priliku za napasti titulu, usput nešto dobro zaraditi, a možda i doći do pojasa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI