Anthony Smith skočio na drugo mjesto UFC ljestvice izazivača

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.11.2018 15:43h Autor:

Anthony Smith

Najnovije UFC rang ljestvice donijele su nekoliko promjena, no ona najvažnija svakako je u poluteškoj kategoriji gdje je Anthony Smith, pobjedom protiv Volkana Oezdemira, skočio na drugo mjesto.

Prva bitna stvar kod jučer objavljenih rang ljestvica je to da na njima više nema Demetriousa Johnsona i Eddiea Alvareza, koji su novi članovi singapurske ONE FC promocije. Tako je veliki broj boraca muha i lake kategorije poskočio za mjesto u poretku. Neke sitne promjene dogodile su se na nižim pozicijama ženske bantam i muške srednje kategorije pa je tako npr. Tonya Evinger, bez nastupa i s porazom u posljednjoj borbi, skočila dva mjesta naprijed. Odlaskom Alvareza, na ljestvici lake kategorije stvorilo se novo mjesto, koje je pripalo Paulu Felderu, dok je novo ime na ljestvici najniže kategorije, ono Alexa Pereza.

Ona najvažnija promjena koju je uzrokovao Fight Night u Monctonu svakako je u poluteškoj kategoriji, gdje imamo novog legitimnog izazivača. Volkan Oezdemir je porazom pao s drugog na peto mjesto, dok je Anthony Smith preuzeo njegov dosadašnji broj 2. Ukratko, Smith je pobjedama nad dva potrošena veterana i pobjedom nad Volkanom, koji je dvije runde apsolutno dominirao, skočio na drugo mjesto. Dakle, nalazi se ispred boraca poput Jana Blachowicza, Ilira Latifija, Dominicka Reyesa ili Coreya Andersona. I nema sumnje kako će tražiti borbu s pobjednikom borbe Jona Jonesa i Alexandera Gustafssona, odnosno s novim prvakom. Ranking su za to sada daje apsolutno pravo.

Sve rang ljestvice te to kako je glasovao koji novinar pojedinačno, možete pogledati na OVOM linku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI