Anthony Smith i Khalil Rountree se ponudili uskočiti protiv Manuwe, no nisu “dovoljno Brazilci”

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.08.2018 19:11h Autor:

Anthony Smith

Nakon ozljede Glovera Teixeira, pojavio se određeni broj boraca koji su izrazili želju uskočiti umjesto njega u glavnu borbu UFC Fight Nighta 137. No, problem je što niti jedan od njih nije Brazilac.

UFC Fight Night 137 održava se 22. rujna, a Glover Teixeira trebao ga je predvoditi u borbi protiv Jimija Manuwe. Ipak, jučer se ozlijedio i otkazao tu borbu, a kandidata za uskočiti umjesto njega čini se da ima na pretek. Prvi među njima koji se ponudio bio je Khalil Rountree, koji je prošlog mjeseca nokautirao Gokhana Sakija. Ariel Helwani saznao je kako od toga neće biti ništa.

“Khalil Rountree ponudio se uskočiti protiv Jimija Manuwe, a čak se trenutno nalazi u Brazilu. Ipak, UFC želi brazilsku zamjenu”, napisao je Ariel Helwani, dodavši kako je dobio informaciju da borba nije ponuđena Thiagu “Maretti” Santosu, kojeg su mnogi odmah spomenuli kao savršenu zamjenu.

Nedugo nakon Rountreea, javio se i Anthony Smith, koji je spreman u još jednu borbu naknadno uskočiti, no i kod njega bi mogao biti isti problem, odnosni već je došla informacija kako on neće nastupiti na tom eventu. Manuwa svakako ostaje tamo i to u glavnoj borbi, no biti će zanimljivo vidjeti što će UFC smisliti. Rangiranih protivnika za Manuwu baš i nema pa se možda UFC na kraju ipak odluči za nekoga tko nije Brazilac. Takvih kandidata ne nedostaje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI