Anthony Pettis se u laku kategoriju vraća borbom protiv Jima Millera

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2017 22:05h Autor:

Anthony Pettis

Nakon neuspjelog napada na vrh perolake kategorije, Anthony Pettis spreman je za povratak u kategoriju kojoj je bio prvak. Informacije govore kako će se na UFC 213 eventu boriti protiv Jima Millera.

Pettis je u perolaku kategoriju otišao nakon tri poraza za redom do 70 kilograma, vidjevši tamo priliku za raniji povratak na vrh nego u kategoriji kojoj je bio prvak te u kojoj je jednom uspio obraniti titulu prvaka. Tamo je odlično startao pobjedom nad Charlesom Oliveirom, a UFC mu je tako odmah dao priliku za napad na privremenu titulu protiv Maxa Hollowaya. Ipak, za tu borbu početkom prosinca je pao vagu, a na kraju je i doživio poraz. Tada je najavio povratak u višu kategoriju.

Tamo bi ga trebao dočekati Jim Miller i to na UFC 213 eventu, 8. srpnja, iako borba još nije službeno potvrđena. Riječ je o centralnom događaju UFC International Fight Weeka za koji su već potvrđene borba Codya Garbrandta i TJ Dillashawa za prvaka bantam kategorije, teškaški duel Alistaira Overeema i Fabricia Werduma te rat u najavi između Donalda Cerronea i Robbie Lawlera. Podatak da na istom eventu nastupa bivši prvak protiv prave MMA ikone samo potvrđuje činjenica da UFC planira spektakularnu manifestaciju.

Što se tiče Millera, on je trenutno u jako dobroj fazi svoje karijere, gdje mu je poraz od Dustina Poiriera, koji se dogodio u veljači, prekinuo niz od tri trijumfa, no i dalje je blizu top 15 poretka. Ovaj pravi veteran je u UFC-u nastupio već 25 puta, ostvarivši 17 pobjeda i osam poraza, a 2016. je nastupio čak četiri puta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI