Anthony Pettis najavio kako dolazi po oba Connorova pojasa

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2016 20:40h Autor:

Anthony Pettis

Jedan od onih koji su uključuju u kampanju za borbu protiv Conora McGregora je i bivši prvak lake kategorije Anthony Pettis, koji je najavio kako dolazi po oba pojasa u njegovom vlasništvu.

Pettis za četiri tjedna ima borbu na UFC 206 u Torontu, gdje ga čeka Max Holloway. Pobjeda u toj borbi bi ga dovela do vrha perolake divizije te vjerojatno i do borbe za naslov prvaka, ukoliko Conor McGregor odustane od divizije do 66 kilograma i prepusti pojas Joseu Aldu. No, Pettisa zanimaju oba McGregorova pojasa, pa čak i da zadrži ovog u diviziji gdje Pettis trenutno nastupa.

“Uzbuđen sam vidjeti što će se sada dogoditi s Conorovom karijerom. Ukoliko se nastavi boriti, dolazim po oba njegova pojasa, naravno da se želim boriti protiv njega.”

Naravno, nije mogao izbjeći komentar na pobjedu McGregora protiv Eddiea Alvareza. Upravo je Alvarez Pettisa savladao u siječnju ove godine podijeljenom odlukom sudaca, čime je došao do borbe za titulu, koju je kasnije osvojio.

“Bilo je ludo vidjeti to. Conorova lijeva ruka vjerojatno dolazi iz pakla. Borio sam se protiv Eddiea i vidio sam koliko čvrstu bradu ima, ali Conor ga je jednostavno prebio. Nešto nevjerojatno!”

Biti će izuzetno zanimljivo vidjeti i što će se dogoditi nakon gore spomenutog UFC 206, gdje Pettis može prekinuti nevjerojatno seriju Maxa Hollowaya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI