Anthony Pettis: Želim se boriti s Nateom Diazom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.03.2015 19:03h Autor:

Anthony Pettis

Anthony Pettis je doživio najveće batine, ne samo u karijeri nego i u životu, od čovjeka koji mu je preoteo pojas prvaka lake divizije, Rafaela Dos Anjosa. Bivšem prvaku je u tom meču stradala orbitalna kost te je zaradio 7 šavova. Pettis ne zna kad će se vratiti u oktogon, ali zna da se želi boriti s Nateom Diazom.

Ariel Helwani je ugostio Anthonyja u svojoj emisiji The MMA Hour.

"Nisam razmišljao o svojem sljedećem protivniku.", rekao je Pettis. "Ne mogu reći kad ću se vratiti borbama, ali bih se volio boriti s Nateom Diazom. Dugo vremena priželjkujem tu borbu. Želim tu borbu. Samo moram vidjeti koliko će mi trajati oporavak i kad ću moći krenuti s treninzima."

Pettis i Diaz imaju zajedničku prošlost. Njihovi timovi su se 2013. sukobili u jednom noćnom klubu. Diaz često napada Anthonyja preko društvenih mreža, pogotovo nakon što je ostao bez titule.

"Showtime" se osvrnuo na UFC 185 i poraz od Dos Anjosa. Rafael je punih pet rundi "mlatio" Anthonyja te je slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

"Želim riješiti to prije nego opet napadnem titulu. To je više osobna stvar. On je jedina osoba koja me ikad pretukla u karijeri i u cijelom mom životu.", izjavio je Pettis.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI