Anthony Johsnon: Sve što Vitor može, ja mogu bolje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2011 10:50h Autor:

Anthony Johsnon

S obzirom na mučenje Anthonyja Johnsona s kilogramima, ne čudi da je Amerikanac za idući dvoboj odlučio iz veltera preseliti u srednju diviziju. Navodno je za meč protiv Dana Hardyja skidao čak 28 kilograma (krenuo je sa 105kg) što zvuči gotovo nevjerojatno.

Uoči dvoboja protiv Vitora Belforta na UFC-u 142 u Rio de Janeiru, Johnson je fanovima preko svog Twittera pojasnio svoju odluku prelaska u višu diviziju.

“To je jedan novi izazov, ja to želim i na koncu, zašto se ne bi testirao u većoj kategoriji? Život bez izazova nije život jer je dosadan. Doduše, velter kategorija je i dalje moj dom”, zaključio je Johnson.

U intervjuu za MMAFighting, Johnson je samouvjereno ustvrdio kako je u svakom pogledu bolji od Vitora Belforta.

“Kada me menadžer nazvao, ostao sam iznenađen. Na sekundu sam stao i pitao ga je li to šala. Nisam vjerovao, no pošto je moj menadžer vrlo ozbiljna osoba, znao sam da se ne šali. Nisam oklijevao. Rekao sam mu da pristajem i da se želim zabaviti”, otkriva Johnson i dodaje:

“Mislim da je ovo sjajan dvoboj. On ne može napraviti ništa što ja ne mogu. Sve što misli da može, ja mogu još bolje. Radi se o prilično izjednačenom meču. On je brz, ali sam i ja. On je snažan, isto je i sa mnom. Na kraju dana ćemo znati tko je bolji protivnik.”

Johnson je uvjeren u svoju pobjedu…

“Znam da ću pobijediti. Izaći ću i dati sve od sebe. Pružit ću fanovima ono što žele i zaslužuju. Ovo je moja prva borba u Brazilu. Spreman sam za početak priprema i jedva čekam nastup u Riju”, zaključuje Johnson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI