Anthony Johnson: Zbog borbe protiv Jonesa bih se vratio iz mirovine

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.08.2017 00:06h Autor:

Jon Jones i Anthony Johnson

Čini se kako Jon Jones ima još jednog potencijalnog protivnika, osim onih koji se već spominju kroz medije. Naime, za borbu protiv Bonesa, spreman se vratiti nedavno umirovljeni Anthony “Rumble” Johnson.

Johnson je bio u Anaheimu kao trening partner Volkanu Oezdemiru, kojem je bio u kutu. Isti tako, mogao je u živo popratiti fenomenalnu borbu Jonesa i Cormiera, borca s kojim se trebao, ali na kraju nije susreo te borca koji ga je dva puta porazio. Sve ga je to motiviralo da poželi odraditi ono što je ostao dužan fanovima i samom sebi, borbu protiv Jonesa.

“Moram priznati da me malo lomi ovo sve, nije bilo lako gledati Jona i Daniela. Ali, ukoliko bih se vraćao, to bi mi moralo nešto značiti, posebno financijski jer mi trenutno u životu ide dobro i moram imati motivaciju da to ostavim. Također, ukoliko bih se vratio, to bi bilo samo zato da se borim protiv legende kakva je Jon Jones. Pobijedio sam praktički sve osim Jona i Daniela. Daniel je pogodio Jona nekim udarcima, a siguran sam da bi on pao da sam ga ja pogodio istim tim udarcima. No, Jon je čudo od borca i prema njemu gajim samo respekt”, rekao je.

Tako se “pridružuje” Lesnaru, Gustafssonu i Oezdemiru, imenima koja se spominju kao idući izazov za Jonesa. No, za razliku od njih, Johnson bi se vraćao samo za tu borbu i to pod posebnim uvjetima.

“Ukoliko bi mi UFC došao s nečim čemu ne mogu odoljeti, prihvatit ću borbu. Mislim kako je to borba koju Jon želi, ja ju također želim, jednostavno imamo potrebu sučeliti se. No, još jednom ponavljam, moralo bi me zadovoljiti financijski. Također, ne želim više stavljati zdravlje u opasnost ukoliko nemam pravu motivaciju.”

Johnson je fanovima ostao dužan tu borbu, vidjet ćemo što će reći UFC na tu ideju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI