Anthony Johnson također odbijen kad je zatražio UFC 206 ulaznicu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.11.2016 23:02h Autor:

Anthony Johnson/Facebook

Ranije danas smo pisali kako UFC ima novo pravilo po kojem svojim borcima ne daju ulaznice za evente. Prva je to otkrila Joanne Calderwood, no sada se javio i donedavni headliner UFC 206 eventa, Anthony Johnson.

Johnson je event trebao predvoditi u borbi protiv Daniela Cormiera, no nakon DC-eve ozljede ta se borba neće dogoditi. Johnson se još uvijek nada da će mu pronaći protivnika, no kako je šansa za to sve manje, zatražio je ulaznicu da prisustvuje kao gledatelj, no dobio je odbijenicu.

“Nadam se kako ću biti na eventu, to trenutno pokušavam. Želio sam se boriti, ali ne mogu. Želio sam se boriti na UFC 205, pa se to nije dogodilo, a kada sam pitao za ulaznice za taj event rekli su da ne mogu dati nikome, budući da su rasprodane. No, ovdje sam se trebao boriti i evo što se sad događa. Nadam se kako će mi pustiti da dođem u dvoranu i pozdravim fanove, jer veliki broj njih je kupio ulaznicu zbog borbe DC-a i mene. Još uvijek mi dolaze poruke fanova kako se nadaju da ću nastupiti i ne želim ih u potpunosti razočarati, želim im pružiti barem nešto”, rekao je Johnson.

Posljednjih tjedana se sve više neobičnih stvari događa u UFC-u, koje se ne sviđaju niti borcima niti fanovima. No, svima je bilo jasno da će novi vlasnici vrlo brzo unijeti velike promjene. Za sada one ne izgledaju nimalo dobro za sport i one koji ga vole.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI