Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anthony Johnson: Spreman sam Jonesa čekati i godinu dana! | Fight Site

Anthony Johnson: Spreman sam Jonesa čekati i godinu dana!

UFC 28.04.2015 10:34h Autor:

Anthony Johnson

Anthony Johnson sljedeći je izazivač Jona Jonesa u poluteškoj kategoriji i nakon novog incidenta koji je uzorkovao prvak pozorno prati što se događa.

Podsjećamo da je Jones izazvao prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđena 25-godišnja trudnica, a nakon toga je samo odšetao s mjesta nesreće. Uhićen je nakon 24 sata, a potom je uz jamčevinu pušten iz pritvora. Mnogi su počeli nagađati hoće li do meča uopće doći i kako će reagirati UFC, ali Johnson se time ne zamara.

"Ništa se nije promijenilo. I dalje naporno treniram te sam usredotočen na pripreme. Rekao sam i ranije koga god da mi daju bit ću spreman."

UFC i Sportska komisija Nevade još se nisu službeno oglasili o novom Jonesovom incidentu pa su zato i krenula nagađanja hoće li do borbe za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji doći 23. svibnja na UFC-u 187.

"Želim se boriti jedino za naslov. Radio sam na tome da budem prvi izazivač. Ako treba čekat ću i godinu dana, ali želim borbu za naslov.", izjavio je Anthony Johnson za UFC Tonight.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI