Anthony Johnson: Šest mjeseci nisam htio pogledati prvu borbu protiv Cormiera

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.01.2017 20:22h Autor:

Cormier vs. Johnson

Anrhony Johnson priznao je kako je snimku prve borbe protiv Daniela Cormiera odgledao tek šest mjeseci nakon što je ona održana.

Bolan je za Anthonya Johnsona bio taj svibanj 2015. godine. Odradio je odličnu prvu rundu protiv Daniela Cormiera, pogodio ga pravom bombom kojom ga je bacio u knockdown, no nije ga uspio završiti. Nakon toga je uslijedio lagani kondicijski pad i Cormierovo preuzimanje kontrole nad borbom, što je na kraju rezultiralo gušenjem u trećoj rundi. Dugo je Rumbleu trebalo da pogleda i analizira što se uopće dogodilo:

“Znao sam da nisam bio dobar i trebalo mi je šest mjeseci da napokon odlučim pogledati tu borbu. Ležao sam jedne noći u krevetu i razmišljao, a onda sam samo odlučio ustati oko 2 sata ujutro i pogledati borbu. Nisam mogao zaspati i jednostavno sam uzeo da vidim gdje sam radio greške. Tada sam vidio da su bile greške koje su presudile, ali nisu tolike greške da ih ne mogu ispraviti.”

Do borbe je ostalo nešto više od dva mjeseca i pripreme su za oba borca krenule. Ipak, nekih prepucavanja preko medija nema, osim standardnih najava i prognoza tijeka borbe. Sumnja se da će takvih stvari i biti, odnosno vjerojatno će ova dva borca sve što imaju razriješiti u kavezu:

“DC i ja smo profesionalci koji znaju kontrolirati svoje emocije i reći pravi stvari, a također ostaviti sav potreban respekt u tome. Nema smisla da radimo gluposti i da odmah ispadamo glupi pored toga. Zato ćemo 8. travnja doći tamo i pokazati svima koji budu gledali ono što žele vidjeti. A netko će tog dana dobiti batina. Cormier može govoriti i najavljivati što god želi, i on sam zna što ga čeka.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI