Anthony Johnson: Protiv Lil’ Noga moram biti još bolji nego protiv Davisa

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2014 21:23h Autor:

Anthony Johnson

Anthony Johnson je ostvario sjajan povratak u UFC, nakon što je kao autsajder potpunom dominacijom savladao Phila Davisa. Sad mu slijedi borba, u kojoj bi ga pobjeda mogla dovesti na sam vrh liste izazivača prvaka u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji.

Nastup koji je Anthony 'Rumble' Johnson ostvario protiv Phila Davisa brzinski je ovog povratnika odveo u sam vrh UFC-ovog poretka. No, on sebe još uvijek ne smatra kandidatom za prvaka. "Ne bih se nazvao kandidatom. Iako, mislim kako sam bolji od velikog dijela boraca iz Top 10 poretka, nazovimo to tako. Riječ kandidat ili izazivač još nije potpuno u mojoj glavi i sve što ide s tim. No, bez brige, ako mi se to ponudi, odmah bih prihvatio. Neka moji nastupi govore za mene", skroman je Rumble.

Antonio Rogerio Nogueira je protivnik za svaki respekt i legenda Pridea. Johnson namjerava borbi s njim pristupiti vrlo ozbiljno. Rekao je: "On je sjajan borac kojeg izuzetno respektiram. Može me završiti jednim udarcem ili polugom, no isto tako to sve mogu napraviti i ja njemu. Trebam samo uči u borbu s pravim respektom, jer uopće ne sumnjam kako je on borac koji može napraviti puno toga."

Štoviše, vjeruje kako mora odraditi svoj najbolji nastup. "Protiv Phila Davisa sam bio dobar i potpuno sam zadovoljan tim nastupom. No, protiv Lil' Noga morat ću biti još bolji", dodao je na kraju.

Borba Davisa i Nogueire sunaslovna je borba sutrašnjeg UFC on Fox 12 eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI