Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anthony Johnson: Prije borbe protiv Jonesa, Gustafsson je bio nitko i ništa | Fight Site

Anthony Johnson: Prije borbe protiv Jonesa, Gustafsson je bio nitko i ništa

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2014 13:28h Autor:

Anthony Johnson

Anthony Johnson pomalo je brbljav u posljednje vrijeme. Nakon nekoliko medijskih napada na Alistaira Overeema, sad je svoj bijes usmjerio na Alexandera Gustafssona, budući da borba njih dvojice još uvijek nije ugovorena, iako je on pristao čim je ponuđena.

Dana White je nedavno izjavio kako misli da bi Anthony Johnson i Alexander Gustafsson trebali odraditi borbu. Rumble je na to odmah pristao, načelno i Gustafsson, no Šveđanin je u međuvremenu promijenio mišljenje i spreman je čekati pobjednika borbe za titulu, između Jona Jonesa i Daniela Cormiera.

"Samo želim potvrdni ili negativni odgovor na tu borbu. Ovo što on šuti i ništa ne govori me samo ljuti", rekao je Rumble na tu cijelu situaciju, gdje on još uvijek nema ime svog idućeg protivnika.

Nakon toga je dodao još nešto o svom potencijalnom protivniku: "Gustafsson je Jonesu priredio najtežu borbu njegove karijere i to je dokaz da je dobar borac. A svi ostali borci koji su blizu po rankingu su ozlijeđeni ili zauzeti, pa zašto se ta borba ne bi dogodila? Napravimo to za fanova, a i da vidimo što možemo i koliko smo zaista dobri. On kaže da je jedan od najboljih na svijetu, a to i ja mislim za sebe. Idemo odraditi to."

Gustafsson je načelno prihvatio ideju o toj borbi, no nedavno je rekao kako misli čekati te da Johnson treba savladati par protivnika prije nego dobije priliku boriti se s njim. "To je bila izjava koja je kod mene ovo dovela na osobnu razinu. Mislim, ne mora on biti impresioniran sa mnom, no ne može niti izjavljivati da mi je potrebno još koja borba prije nego se mogu boriti s njim. Prije borbe protiv Jonesa, on je bio nitko i ništa, nitko nije ni znao za njega niti tko je on. Ponaša se kao netko tko preko noći postane 'celebrity'. Pružio si sjajnu borbu, no ne ponašaj se kao da si prvak i da si pobijedio, zato što nisi", ljut je Rumble.

Ipak, nebitno hoće li biti borbe s Gustafssonom, on ima plan za privesti ovu godinu kraju: "Gledajte, ja se do kraja godine želim još jednom boriti. Nije bitno protiv koga, neka me stave i u uvodne borbe, važno mi je da ostanem aktivan. Želim se boriti i napredovati svakom borbom."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI