Anthony Johnson: Ovog puta sam gladniji i spremniji nego prošli put

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2016 23:54h Autor:

Anthony Johnson

Još je nešto više od šest tjedana ostalo do borbe za naslov prvaka poluteške kategorije UFC-a između Daniela Cormiera i Anthonya Johnsona. A prije nego krene u glavni dio priprema, Johnson je podijelio neka razmišljanja o izazovu koji je ispred njega.

Anthony je pobjedom protiv Glovera Teixeira osigurao svoju priliku za napasti titulu, no onda se odjednom pojavio Dana White, koji je govorio želi vidjeti borbu njega i Jona Jonesa za prvog izazivača. Iako se to na kraju nije dogodilo, zanimljivo je čuti kako se Johnson osjećao u tim trenucima.

“Bilo mi je nevjerojatno, odradio sam jako puno stvari da bi došao do ove prilike za naslov i onda dobijem takvu vijest od strane predsjednika promocije. No, znam da sam ovo u potpunosti zaslužio i na kraju je sve ispalo kako treba.”

Iako su se već borili prošle godine, Anthony Johnson i Daniel Cormier su u jako dobrim odnosima, a svaki puta kad se susretnu dođe do zanimljivo podbadanja. Iako tu djeluje podosta na prijateljskoj bazi, zna se da neće biti nikakve štednje 3. prosinca u Torontu.

“Jako puno pričamo. On je jako brbljav, ja nisam toliko kao on, no mogu i ja reći puno toga. Sve je to zabavno i ja imam veliki respekt prema njemu. No, moram ga mrizit jer on ima ono što ja želim. Vjerujem njegovim najavama da će se pokušati potući protiv mene, no on je hrvač. Čim osjeti koliko ga jako mogu udarati, promijeniti će taktiku i pokušati me rušiti. A pogodit ću ga puno jače nego prošli puta. Jedva čekam vidjeti što obojica možemo i koliko će ova borba biti drugačija od prošle.”

Prošli puta je Cormiera žestoko pogodio, no ovaj se uspio pribrati i doći do pobjede. Što će ovoga puta biti drugačije kod Anthonya Johnsona, što bi mu trebalo donijeti pobjedu?

“Ovog puta sam puno gladniji i spremniji. Prošli puta je došlo do promjene protivnika u posljednji trenutak i sve je to djelovalo na mene. Ovog puta mi nije bitno gdje smo i tko je protivnik. Ovog puta idem po taj pojas, no Daniel je pametan tip, tu se uistinu može dogoditi puno toga.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI