Anthony Johnson: Osjećao sam se loše kad sam vidio Gustafssona da plače!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2015 09:20h Autor:

Anthony Johnson

Anthony Johnson oduzeo je Alexanderu Gustafssonu priliku da se još jednom upusti u borbu za naslov prvaka s Jonom Jonesom nakon što ga je svladao pred njegovim navijačima prekidom u prvoj rundi. Iako je time sebe doveo u poziciju prvog izazivača Johnson ne krije da mu je na određeni način žao švedskog borca.

U prvom napadu na naslov najboljeg u poluteškoj kategoriji Alexander Gustafson je jednoglasnom odlukom sudaca poražen od Jona Jonesa. Nakon toga se vratio pobjedom protiv Jimija Manuwe, a meč u Švedskoj s Anthonyjem Johnsonom bio je prilika da izbori novu borbu za pojas. No, Johnson je završio Gustafssonov san nakon 135 sekundi borbe. Iako je pobijedio u njemu je u tim trenucima bilo i određenog osjećaja tuge.

"Svi znamo kakav je bio dogovor prije naše borbe. Trebao se boriti za naslov i dobiti priliku za revanš, ali se ozlijedio. Tada je priliku dobio Cormier. Gustafsson je trebao dobiti novu priliku, on se trebao boriti umjesto Cormiera. No, to je UFC. To je njihov biznis i mogu raditi kako misle da je najbolje.", izjavio je za MMA Hour Johnson.

"Sve to izgleda kao da je prošao put do pakla i nazad da dobije novu priliku, ali je ipak nije dobio. Osjećao sam se loše zbog njega. Kad je plakao sve mi je to prošlo kroz glavu. Mislio sam kako je njegov san uništen. Stvarno sam se osjećao loše zbog toga."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI