Anthony Johnson odgovorio Gustafssonu: Neke osobe ne mogu podnijeti batine kao pravi muškarci!

UFC 10.04.2015 18:13h Autor:

Johnson i Gustafsson

Alexander Gustafsson je u četvrtak izjavio da bi u 6 od 7 borbi pobijedio Anthonyja Johnsona, od kojeg je u siječnju izgubio pred 30 000 svojih sunarodnjaka. Ta izjava nije baš najbolje sjela Amerikancu koji je Šveđaninu preko Instagrama održao lekciju o poštenju.

Johnson je u jednoj rundi Gussu uništio san o ponovnom napadu na pojas koji drži Jon "Bones" Jones, no to Alexanderu nije bio dovoljan pokazatelj da je Anthony bolji i da mu je preoteo mjesto prvog izazivača.

Johnson je napisao dugačak status na Instagramu:

"Volim poštovanje u ovom sportu. Dajem ga, ali očekujem da ću ga i dobiti. Neke osobe ne mogu podnijeti batine kao pravi muškarci. Pričao si gluposti nakon poraza od Jona, a sad opet pričaš gluposti nakon poraza od mene. Rekao si da bi me pobijedio u 6 od 7 mečeva. To je kao da ja kažem da mi je bio dovoljan jedan meč da ti uništim život i snove. Nikad ti nisam pokazao nepoštovanje i onda izjaviš ovako nešto. Ovo je nisko od tebe.

Borit ću se s Jonesom i fokusiran sam na njega. On je najbolji svih vremena i čast mi je ući u oktogon s njim. Nemoj ni na sekundu pomisliti da me skrećeš s puta. Zapamti ovo Alexandre: izgubio si i od Jona i mene i dalje nemaš poštovanja. Sve je u redu, poštovat ću te i ako ti mene ne budeš poštovao.", napisao je Anthony Johnson.

Johnson će 23. svibnja na UFC-u 187 napasti pojas prvaka koji drži Jon Jones, dok će Gustafsson s Gloverom Teixeirom predvoditi Fight Night u Berlinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI