Anthony Johnson odgovorio Danielu Cormieru: Sad sam drukčija vrsta životinje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.05.2015 23:48h Autor:

Anrhony Johnson

Daniel Cormier je nabio Anthonyju Johnsonu to što je izgubio gušenjem od Josha Koschecka i Vitora Belforta dok se borio u nižim težinskim kategorijama. "Rumblea" te riječi ne diraju, odmah je odgovorio Cormieru da će šutjeti i nasmijati se, a sad je i pojasnio zbog čega je tako reagirao.

"DC" nije gubio vrijeme za uvlačenje Johnsonu pod kožu.

"Anthony Johnson je borac kojeg je ugušio Josh Koscheck. Anthony je lik koji je tapkao prije nego li je Vitor Belfort zaključao gušenje.", izjavio je Cormier nedavno.

Te riječi ne dopiru do Johnsona.

"To me ne brine.", rekao je Rumble u emisiji The MMA Hour. "Neka misli što želi. I dalje ću biti ono što jesam. Nisam ni približno isti borac kao što sam onda bio. I dalje mnogi misle da sam isti borac koji se borio u velter diviziji, ali sad sam drukčija vrsta životinje. Svi mogu misliti i govoriti što žele. Znam tko sam i sve ćemo vidjeti. Osobno me nije briga što Daniel misli. Samo se moram koncentrirati na sebe."

Johnson se od dehidriranog i ispijenog velteraša pretvorio u "mašinu" iz poluteške divizije te je spreman osvojiti pojas prvaka poluteške kategorije.

31-godišnjak je priznao da bi više volio skinuti Jona Jonesa s trona, ali da je spreman to učiniti protiv sljedećeg najboljeg – Daniela Cormiera.

"Da, svi žele biti onaj koji će skinuti vladara s trona. Razočaran sam. Naporno sam radio kako bih se borio protiv najboljeg, ali neću se boriti protiv prvaka pa sam fokusiran na Cormiera."

Otkad se počeo boriti u poluteškoj kategoriji, Johnson je pobijedio Phila Davisa, Antonia Rogéria Nogueiru i Aleksandera Gustafssona tako izborivši izazivačku poziciju. Amerikanac smatra da će se u slučaju pobjede osjećati kao pravi prvak, iako pojas nije preoteo Jonesu.

"Osjećat ću da sam prvak iako nisam pobijedio Jona. Pretrgao sam se od rada kako bih došao tu gdje sam sad. Nije ni moja ni nekog drugog krivica zbog toga što se dogodilo s Jonesom. "Bones" je to učinio sam sebi i svi to znaju. Život ide dalje. Ako budem imao pojas kad se Jon vrati, borit ću se s njim. Jednog dana ćemo se boriti.", zaključio je Anthony.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI