Anthony Johnson: “Nikada nisam bio borac”

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2017 12:11h Autor:

Anthony Johnson

Nakon UFC-a 210 i poraza u drugoj rundi od Daniela Cormiera, bivši UFC-ov poluteškaški izazivač Anthony Johnson najavio je povlaćenje iz MMA svijeta.

U izjavi koju je dao nakon svoje borbe, najavio da se ostavlja MMA-ja i kako se želi posvetiti drugim stvarima. U izjavi nije detaljno iznio svoje buduće planove, ali je zato to učinio ovih dana. Johnson je obznanio kako se sa svojim partnerom namjerava baviti prodajom medicinske marihuane.

U svom intervjuu za “MMAJunkie” prokomentirao je svoj naizgled naprasit odlazak u mirovinu:
“Ja volim sebe. Mnogi momci ne razmišljaju o tome. U borilištu ulaze u teške ratove, to nije za mene, nikada mi se to nije sviđalo. Da budem iskren, nikada nisam bio borac. Borbe su nekako došle prirodnim putem zbog mojeg atleticizma, brzo sam učio, ali nikad nisam bio predodređen da se borim. Smatram da za mene postoji nešto bolje, nešto veće u životu. Došlo je vrijeme da krenem dalje, da imam djecu s kojom ću moći razgovarati i igrati se kada ću imati 45 godina”- Otvorio se Johnson te nastavio:

“Znam da mnogi borci imaju djecu i često budu nokautirani u ringu. Evo za primjer moj prijatelj Diego Sanchez, sječam se dana iz “The Ultimate Fightera” kad je uništavao ljude, a danas je znanto pao. Danas dolaze borci koji su mlađi, jači, brži i ja ne želim imati posla s njima. Ako drugi borci to žele raditi svojem tijelu, to je njihova odluka, to je njihov život i njihovo tijelo. Ja sam gotov s tim, predodređen sam za nešto veće”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI