Anthony Johnson: Ja nisam borac za samo jednu rundu

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.04.2017 16:02h Autor:

Anthony Johnson

Anthonyu Johnsonu ne smetaju mišljenja fanova i drugih boraca, koji smatraju kako je on borac koji može svoj maksimum pružiti jedino u prvoj rundi. Spreman je prvom prilikom dokazati kako su u krivu.

Kao referencu uzimaju prvu borbu njega i Daniela Cormiera. Tamo je Johnson sjajno otvorio, ozbiljno uzdrmao Cormiera i bacio ga na pod, no vrlo brzo je kondicijski pao te je do kraja borbe bio doslovno demoliran. Na račun toga mnogi smatraju kako Cormier ponovno samo treba izdržati početni nalet izazivača za titulu.

“Definitivno nisam borac kakav sam bio prije dvije godine. Svakog dana, svakog tjedna, svakog mjesec, svake godine, ja sam sve bolji i bolji. Vidjet ćete jednog drugog borca kad idući puta uđem u borbu. Poraz od Cormier me svakako raspalio da treniram još jače i znam da imam ono što je potrebno za pobijediti ga.

“Javnost većinom smatra kako sam borac za prvu rundu jer većina mojih borbi završi u prvoj rundi. Nemam ja ništa protiv da se oni drže svog mišljenja. Ja nemam nikome išta dokazivati osim sebi samom. Ako javnost to vjeruje i Cormier to vjeruje, meni je to u redu”, smatra Johnson.

Budući da je do eventa ostalo još šest dana, službeno smo ušli u “Fight Week” i biti će zanimljivo vidjeti što će se događati idućih dana, sve do vaganja i eventa, koji će se dogoditi u noći sa subote na nedjelju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI