Anketa o Miočiću i Ngannou ubilježila rekordni broj glasova, danas podvlačimo crtu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2017 12:53h Autor:

Miočić i Ngannou

Nikada prije niti jedna anketa na Fight Siteu nije sakupila gotovo 5000 glasova u samo nekoliko dana! Ali ona u kojoj vas pitamo za prognozu meča “Miočić vs. Ngannou”, koji je u međuvremenu postao služben za 20. siječnja i američki Boston, je u tome uspjela! I to samo pokazuje koliki je interes za ovaj mnogi će reći i najveći teškaški UFC meč u puno godina…

Privremene rezultate ankete smo objavili prije nekoliko dana, a od tada se rezultati gotovo da i nisu promijenili. Osim što je dodatnih 1500 čitatelja Fight Sitea izrazilo svoje mšljenje.

Na koncu je čak 74 posto glasova je otišlo na odgovor kako će “Stipe Miočić slaviti prekidom”. To je u prilično suprotnosti s prvim koeficijentima koje određenu prednost daju izazivaču. Da će Stipe pobijediti prekidom glasalo je oko 3600 ljudi.

Drugi najpopularniji odgovor jest onaj “kako će Francis Ngannou pobijediti prekidom”. Za tu opciju se odlučilo oko 15 posto posjetitelja Fight Sitea.

Stipinom trijumfu prekidom treba dodati i 10 posto onih koji vjeruju da će prvak stići do pobjede odlukom sudaca nakon pet rundi. Ukupno na Miočićevu pobjedu tako tipuje čak 84 posto!

Tek jedan posto, što je ujedno i najneizgledniji rezultat za sada, se odlučio na opciju “Ngannou pobjeđuje odlukom”.

Zahvaljujemo svima koji su glasali. Konačne rezultate možete prokomentirati ispod članka!

Tko slavi Miočić ili Ngannou?
  • Stipe Miočić prekidom. x 4.186 puta75%
  • Francis Ngannou prekidom. x 811 puta14%
  • Stipe Miočić odlukom. x 565 puta10%
  • Francis Ngannou odlukom. x 39 puta1%

Ukupno glasano: 5.601 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI