(ANKETA) Čitatelji Fight Sitea podijeljeni oko dizajna novog UFC pojasa

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.01.2019 13:15h Autor:

UFC pojas

Nakon nekoliko dana od kada je aktivna, vrijeme je za podvlačenje crte u našoj posljednjoj anketi na portalu Fight Site. U njoj smo vas zamolili za mišljenje o novo-dizajniranom UFC-ovom pojasu koji je nedavno predstavljen na prvoj ESPN+ priredbi u povijesti. Prvi borac koji je okrunjen novim UFC-ovim “zlatom” je prvak muha kategorije Henry Cejudo.

U skladi s mjerama štednje, prvaci više neće dobivati po jedan pojas svaki put kada obrane svoju titulu. No, onaj koji dobiju ima mogućnost individualizacije i može se dodatno ukrasiti po željama vlasnika. Sam dizajn je doživio drastične promjene, a vjerojatno od tuda stižu i prilično podijeljene reakcije fanova i javnost. Tako nešto pokazuju i rezultati naše ankete koja je u nekoliko dana sakupila oko 700 glasova.

(VIDEO) UFC predstavio novi šampionski pojas

Iako je najpopularniji odgovor “Bolji mi je bio stari”, koji je sakupio 38 posto ukupnih glasova, otprilike jednakom broju posjetitelja Fight Sitea se novi pojas sviđa.

22 posto se odlučilo za opciju “Dobar je”, a još 20 posto za odgovor “Fenomenalan je”, što zbrojeno daje 44 posto posjetitelja Fight Sitea koji su se pozitivno izjasnili o novom dizajnu.

Na četvrtom mjestu je odgovor “Tako-tako”, koji je neutralan dok 9 posto smatra da je pojas “Katastrofa”, što onda treba pribrojati 38 posto kojima je stari dizajn bio bolji.

Zbrojeno 47 čitatelja Fight Sitea smatra da je stari pojas bio bolji, 44 posto da je novi bolji, a 11 posto je neodlučno.

Rezultate ankete možete prokomentirati ispod ovog teksta, a svima koji su sudjelovali zahvaljujemo na izdvojenom vremenu.

Što kažete na novi dizajn UFC pojasa?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI