Animirani filmovi Mojaheda Fudailata urnebesno opisali ovotjedna UFC događanja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.04.2018 19:22h Autor:

screenshot

Već smo ranije dijelili neke video uratke Mojaheda Fudalaita, animatora koji se bavi humorističnim prikazom događanja u borilačkom svijetu. A ovog puta je fenomenalno odradio događanja oko UFC 223 eventa.

Ovaj tjedan Mojahed je popratio događanja s dva videa, a prvi od njih vrlo je zanimljivo prikazao razloge ozljede Tonya Fergusona i otkazivanje borbe. Čak smo u drugoj epizodi UFC 223 Embeddeda mogli vidjeti Nurmagomedova gdje gleda taj video i vrlo se glasno smije. Ako je Khabibu bilo zabavno, vjerojatno će biti i vama, a svakako vrijedi pohvaliti Mojahedov vrlo originalan stil animacije.

Drugi video tiče se onoga što se dogodilo između Nurmagomedova i Artema Lobova u hotelu, uz također vrlo zanimljivu radnju. Nećemo vam objašnjavati što se dogodilo, čak i da ne znate engleski jezik mislimo da je sve vrlo lako shvatljivo. Jednostavno pogledajte i od srca se nasmijte onome što radi ovaj sjajan animator. A ukoliko ga pratite već neko vrijeme te su vam poznati neki njegovi dodaci, poput pojavljivanja Holly Holm ili Gennadya Golovkina, vjerojatno će vam biti još bolje.

Nećemo duljiti, filmići se nalaze ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI