Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Anik i sudac Goddard se zakačili na Twitteru jer je ovaj dizao Woodleyja i Usmana na noge | Fight Site

Anik i sudac Goddard se zakačili na Twitteru jer je ovaj dizao Woodleyja i Usmana na noge

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.03.2019 10:47h Autor:

Marc Goddard

Suci su nakon UFC-a 235 bili posebno kritizirani. Očekivano, Herb Dean radi odluke da prekine meč Lawler vs. Askren, ali i Marc Goddard, kojem su mnogi zamjerili ustajanje na noge Usmana i Woodleyja u situacijama kada to možda nije trebalo činiti.

Jedan od onih koji smatra da je iskusni sudački veteran pogriješio jest i UFC-ov komentator Jon Anik. On je, baš kao i njegovi kolege Cruz i Rogan, ustvrdio da Goddard u tim situacijama griješio i da je hrvanje vrlo bitan dio sporta koji se ne smije potcjenjivati. Svoj stav je odlučio iznijeti i nakon priredbe u jednom komentaru Twitter objave u kojoj se ističe nekonzinstencija Deana i Goddarda jer je jedan puštao akciju na podu, drugi nije.

“Da, jako nekonzinstentno. A Usman je morao jako puno raditi za to!”, stoji u Anikovom odgovoru koji je očito stigao do samog Goddarda. I nije mu se svidio…

“Jedina stvar koja je jako nekonzinstentna jesi ti i tvoji sukomentatori i vaše viđenje stvari nekih STVARNIH događaja. Moju stranu ću sačuvati za kasnije!”, odgovorio mu je Goddard koji se i ranije znao upuštati u medijske sukobe s borcima ili nekim dužnosnicima.

Tu Anik nije stao, nego je odgovorio Goddardu još jednom porukom.

“Uvijek pokušavam biti pun poštovanja. Mi komentiramo onakako kako vidimo, također. Ali postoji jedna doza arogancije kod tebe kada se ophodiš s borcima, komentatorima i drugima u ovom sportu. Meni je to odbojno. Ovo je moj stav. A siguran sam da ćeš ti reći svoj da ga svi čuju”, zaključio je Anik nakon čega se Goddard više nije javljao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI