Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Angela Magana nakon devet minuta primanja teških batina: Da sam muško sudac ne bi prekinuo borbu | Fight Site

Angela Magana nakon devet minuta primanja teških batina: Da sam muško sudac ne bi prekinuo borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2017 20:14h Autor:

Cooper vs. Magana

Angela Magana doživjela je na UFC 218 teški poraz koji će je vjerojatno koštati UFC ugovora. No, odmah nakon borbe je prigovarala zbog sudačkog prekida, a onda se stigla i “obračunati” s fanovima putem Twittera.

Jedna od najomraženijih borkinja svijeta je dobila priliku vratiti se u UFC oktogon nakon više od dvije godine te nakon poraza u svoje obje dosadašnje borbe. I nije se najbolje provela. Protiv sebe je imala nevjerojatno spremnu i nabrijanu Amandu Cooper, koja ju je naprosto demolirala. Od devet i pol minuta borbe, Cooper je punih osam provela u kontroli te ju je za to vrijeme pogodila sa 131 udarcem. Sudac Keith Peterson je više puta upozorio Maganu da treba biti aktivnija te je prekinuo borbu 26 sekundi prije kraja druge runde. To je razljutilo Maganu.

“Ubuduće trebam ulaziti u kavez s bananom u gaćama, možda će onda sudac pustiti da se borim. Muškarci mogu tapkati zbog udaraca i suci neće primiti dok ne prođe još sedam udaraca ili borac bude na samrti. Amanda je bila bolja i razbijala me, no nisam bila uzdrmana i bila sam u potpunosti svjesna svega što se događa. Čula sam upute kuta kako je ostalo još pola minute i pokušala sam preživjeti da bi dobila šansu u trećoj rundi, kada se ponovno nađemo na nogama. Ne želim ništa oduzeti Amandi, možda bi njena dominacija na kraju bila još veća, no mislim da mi je oduzeta prilika da pokušam”, izjavila je Magana, na što je uslijedila velika količina negativnih komentara na društvenim mrežama.

Angela je na to možda trebala ostati mirna i prešutjeti što želi reći, no to nije u njenoj primiti. Fanovima se tako obratila s visine, što jedna borkinja ipak ne bi trebala:

“Gubitnici ne postoje na ovom nivou MMA-a. Možeš li zvati Oliveiru luzerom jer je tapao ili Overeema što je naletio na onaj udarac? Treba imati muda da uopće uđeš u tako nešto. A vi hejteri, hoće li kada Bruce Buffer izgovoriti vaše ime? Hoće li Jon Anik i Joe Rogan pričati o vašem napretku i stand upu te hvaliti vas koliko ste čvrsti i izdržljivi te kako imate veliku snagu volje izvući se iz gušenja? Ne, neće i zato radite to što radite, vi ste hejteri.”

Borci su ipak jedno, a fanovi i mediji drugo. Teško da mogu ići u isti kontekst na ovaj način na koji je to Magana odradila. Što se tiče nje same, teško da ćemo je više gledati u UFC-u, barem u skorije vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI